Motociclisme

Albert Arenas farà el salt a Moto 2 el 2021

Motor.

El gironí Albert Arenas (KTM), actual líder del mundial de Moto 3, farà el salt el 2021 a Moto 2 de la mà de l’equip Aspar, segons ha informat l’escuderia del quatre vegades campió del món. Arenas complirà la temporada vinent la seva sisena temporada amb l’equip i ho farà pujant de categoria després d’exhibir un formidable progrés aquest 2020 a Moto 3, categoria que lidera havent sumat tres victòries i cinc podis. Arenas pilotarà una Speed Up i serà company d’Aaron Canet.

Arenas va assolir la primera vitòria en el mundial el 2018 al Gran Premi de França. L’any passat havia de ser el de la seva consagració però una lesió a principis de temporada va frustrar els seus plans tot i que va acabar el curs amb tres podis. “Arenas porta amb nosaltres des del mundial júnior i veure’l créixer, madurar i lluitant pel títol mundial és una satisfacció enorme”, assenyal Jorge Martínez Aspar en el seu comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)