Motociclisme

Fabio Quartararo demostra qui mana en MotoGP

Motor. El líder del mundial és el més ràpid i fa la posició preferent en el GP d’Aragó tot i una forta caiguda en els tercers entrenaments lliures. Viñales sortirà des de la segona posició

Fabio Quartararo (Yamaha) va demostrar que és el líder del mundial de MotoGP i el que mana en la màxima categoria. El francès va ser el més ràpid en la qualificació del GP d’Aragó, va marcar un gran temps d’1:47.076 i per quarta vegada en la temporada va aconseguir la posició preferent. Fabio Quartararo va haver de patir força, físicament, ja que va caure en els tercers entrenaments lliures del matí. El van treure de la pista en llitera i el van portar directament al centre mèdic. Tot va quedar en un fort cop i molt de dolor que notava mentre pilotava, però no li va impedir ser el millor.

Maverick Viñales (Yamaha) es va quedar a només 46 mil·lèsimes de la primera posició amb 1:47.122, però va confirmar que a més de ser ràpid en una volta, també té un bon ritme de cara a la cursa, ja que va fer diverses voltes properes a aquest temps. Els altres quatre catalans que van disputar la Q2 es van classificar un darrere l’altre i estaran junts a la graella de sortida. Aleix Espargaró (Aprilia) va acabar en una bona novena plaça, Àlex Rins (Suzuki) va estar just al seu darrere en la desena, amb Àlex Márquez (Honda) en l’onzena posició i Pol Espargaró (KTM) en la dotzena.

Canvi d’horaris pel fred

El fred que està fent al circuit en aquestes dates va obligar la direcció de carrera a retardar els horaris dels entrenaments i la qualificació. També es van canviar els horaris de les tres curses que es faran avui. La primera serà la de Moto3, que es disputarà a partir de les 12 h, després serà el torn de Moto2, a les 13.20 h, i la de MotoGP tancarà la jornada a partir de les 15 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)