Fórmula 1

Hamilton explora nous horitzons a Portimão

Motor. Després d’igualar Schumacher, el pilot britànic vol elevar el rècord de victòries a 92 en el traçat portuguès, que s’estrena en la F1

En el seu procés per reescriure la història de la fórmula 1, el britànic Lewis Hamilton (Mercedes) pot signar un altre capítol gloriós aquest cap de setmana en un escenari desconegut per a l’especialitat, Portimão, a l’autòdrom internacional de l’Algarve. Fa quinze dies a Nürburgring, Hamilton igualava les 91 victòries de Michael Schumacher i, per tant, en el GP de Portugal pot elevar la xifra rècord fins a les 92. Des del 1996, fa 24 anys, que el circ de la fórmula 1 no aterrava en territori portuguès, tot i que aleshores es va competir en el circuit d’Estoril. La majoria de pilots i escuderies han hagut de recórrer als simuladors per conèixer el traçat de Portimão. No és el cas de Hamilton, que hi havia fet tests de McLaren quan compartia box amb el català Pedro Martínez de la Rosa. Amb capacitat per a 90.000 espectadors, les autoritats portugueses permetran fins a un màxim de 27.500 aficionats en cada jornada.

Canvis a Haas

L’escuderia Haas ha anunciat que Magnussen i Grosjean deixaran l’equip al final del curs. El cap de l’equip, Guenther Steiner, ha agraït el seu compromís dels darrers anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)