Fórmula 1

Hamilton fa el rècord de victòries de fórmula 1 amb 92

El britànic guanya a Portimão i supera la marca història de l’alemany Michael Schumacher

Lewis Hamilton (Mercedes) ha guanyat amb comoditat el GP de Portugal i ha batut el rècord de victòries en la fórmula 1, arribant a les 92 i superant la marca històrica de l’alemany Michael Schumacher amb qui estava empatat. Aquest és el vuitè triomf del britànic aquesta temporada i fa que sigui encara més líder del mundial. El seu company d’equip Valtteri Bottas ha ocupat la segona posició a més de 25 segons, i Max Verstappen (Red Bull) ha completat el podi a 34 segons del guanyador.

El britànic no ha fet una bona primera volta i ha baixat fins a la tercera posició. La sorpresa l’ha donat el madrileny Carlos Sainz (McLaren) que ha passat de la setena plaça a la primera, gràcies als seus pneumàtics tous i a que la pista estava una mica molla i els pilots amb pneumàtics mitjos han tingut dificultats en agafar la temperatura òptima. Poc a poc, però la potència de cada vehicle l’ha anat situant al seu lloc. El madrileny ha anat perdent posicions i els Mercedes s’han situat al davant, tot i que fins la volta 20 Lewis Hamilton no ha tornat a la primera posició. A partir d’aquí el britànic només ha cedit el lloc capdavanter quan ha entrat a canviar pneumàtics passada la meitat de la cursa. Carlos Sainz ha finalitzat en la sisena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)