Motociclisme

Arenas diu que anirà a totes en el GP d’Europa d’aquest cap de setmana

El líder del mundial de Moto3 afirma que ja pensaran en el títol en la segona de les dues curses consecutives que es disputen a Xest

Albert Arenas, líder del mundial de Moto3 és molt conscient de la seva situació privilegiada en la lluita pel títol, i té molt clar com afrontar les dues curses consecutives que es disputaran en el circuit Ricardo Tormo de Xest, a València, el GP d’Europa aquest cap de setmana i el GP de la Comunitat Valenciana el proper, el 15 de novembre.

“A la primera cursa de València anirem a per totes, sense pensar en el campionat, amb les sensacions amb què vam acabar a Motorland però intentant gestionar millor les últimes voltes i començarem a pensar en els punts ja en la segona prova de València” ha afirmat el pilot gironí de Kalex. Albert Arenas ha explicat que està animat i amb ganes: “He gaudit entrenant, amb una sola cosa en ment i tinc molta il·lusió i ganes de competir a València, s’acosta el final i som conscients del que suposa.” Tot i això, el gironí de l’equip Solunion Aspar Team de Jorge Martínez “Aspar”, amb seu a València, ha comentat que no s’han de prendre riscos innecessaris: “Ha estat una setmana intensa, d’entrenaments i de preparació per a les últimes curses de la temporada, amb la precaució de no exposar-me a riscos innecessaris davant la situació actual.”

Albert Arenas lidera el mundial de Moto3 amb 19 punts d’avantatge sobre el japonès Ai Ogura i 20 respecte a l’italià Celestino Vietti, mentre que el valencià Jaume Masiá està a 24. Queden tres curses per finalitzar el mundial, Les dues consecutives a Xest i el GP de Portugal que es disputarà al circuit d’Algarve el 22 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)