Motociclisme

Arenas no pot millorar amb la pista mullada i disputarà la Q1 en Moto3

Tres dels quatre primers del mundial hauran de passar per aquesta primera qualificació en el GP d’Europa

El líder del mundial, Albert Arenas (Kalex), haurà de disputar la Q1 de Moto3. La pista mullada en els tercers entrenaments lliures del GP d’Europa ha fet que cap pilot pogués superar els temps que havien fet en la jornada de divendres. El gironí ha acabat amb el divuitè millor registre en el combinat de temps i haurà de buscar la qualificació per la Q2 en que està en joc la posició preferent. Tres dels quatre primers del mundial, Albert Arenas, el japonès Ai Ogura, segon, i el valencià jaume Masiá, quart, estarà en la Q1. El tercer de la general, l’italià Celestino Vietti, si que ha passat directament a la Q2 gràcies al millor registre que va fer en la segona sessió (1:46.934). El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) també estarà en la Q1.

El pilot gironí ha fet moltes voltes sobre la pista mullada i ha marcat el setè registre de la tercera sessió a sis dècimes del millor temps marcat pel britànic John Mcphee (Honda).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)