Motociclisme

Joan Mir suma la seva primera victòria i en la propera cursa pot ser campió de MotoGP

Àlex Rins acaba segon en el GP d’Europa i puja al tercer lloc del mundial, i Pol Espargaró ocupa el tercer lloc del podi

Joan Mir (Suzuki) ha aconseguit la seva primera victòria en Moto GP en el GP d’Europa, ha ampliat la seva avantatge en el mundial i pot ser campió en la propera cursa que es disputarà el proper cap de setmana en el mateix circuit de xest. El mallorquí s’ha situat primer a onze voltes del final i s’ha mantingut sense problemes al davant fins al final. El seu company d’equip Àlex Rins ha finalitzar en la segona plaça i ha pujat fins a la tercera posició de la general del mundial. El barceloní ha fet una bona sortida i ha liderat la cursa fins que Joan Mir ’ha superat.

Pol Espargaró (KTM), que havia fet la posició preferent, no ha pogut mantenir el primer lloc, s’ha assentat en la tercera plaça i ha estat al darrera de les dues Suzuki durant tota la cursa.

Maverick Viñales (Yamaha) ha sortit des del pit lane i ha aconseguit puntuar, finalitzant en la tretzena posició. El rosinc s’ha beneficiat de les retirades, com la de Tito Rabat (Ducati), i les caigudes, com la d’Aleix Espargaró (Aprilia) en la primera volta i la d’Àlex Márquez (Honda) a quatre voltes pel final, per pujar posicions. També ha caigut el segon del mundial, el francès Fabio Quartararo (Yamaha) en la primera volta però ha pogut continuar i ha acabat el catorzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)