Motociclisme

Quatre Ducati en les sis primeres posicions en MotoGP

Jack Miller és el més ràpid en el GP de la Comunitat Valenciana i Pol Espargaró fa el quart temps

El primer dia d’entrenaments lliures del GP de la Comunitat Valenciana ha estat dominat per les Ducati, amb quatre motos en les sis primeres posicions. L’australià Jack Miller ha sigut el més ràpid amb un registre d’1:30.622 en l’última volta superant per 91 mil·lèsimes el japonès Takkaaki Nakamura (honda) que ha fet 1:30.713. Les altres Ducati han sigut les de l’italià Francesco Bagnaia tercer, el francès Johann Zarco, cinquè i l’italià Andrea Dovizioso, sisè. La quarta posició ha sigut pel granollerí Pol Espargaró (KTM) a gairebé dues dècimes del millor (1:30.821). El líder del mundial, el mallorquí Joan Mir (Suzuki) ha partit una caiguda i només ha pogut fer l¡onzè millor temps (1:31.080).

En la segona sessió d’entrenaments lliures de Moto3 el gironí Albert Arenas (KTM), el líder del mundial, ha millorat tres dècimes el seu temps (1:38.764) però ha acabat amb el quinzè millor registre. El seu rival pel mundial, el japonès Ai Ogura (Honda) ha acabat amb el novè registre (1:38.666). El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) no ha millorat el seu registre del matí i ha ocupat la desena plaça. El millor de la tarda ha estat el valencià Jaume Masiá (Honda), però només ha fet el segon temps del combinat (1:38.479) per darrera de l’italià Tony Arbolino (Honda).

El temps de la sessió del matí de Jorge Navarro (Speed Up) amb 1:34.855, ha sigut el millor del dia de Moto2. El líder del mundial, l’italià Enea Bastianini (Kalex) ha acabat en la sisena posició (1:35.012), mentre que el millor català ha tornar a ser Edgar Pons (Kalex) en la dissetena posició (1:35.352).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)