Motociclisme

Arenas diu que està preparat pel repte de lluitar pel títol mundial

El pilot gironí depèn d’ell mateix per ser campió de Moto3 en el GP de Portugal

Albert Arenas (KTM) depèn d’ell mateix per guanyar diumenge el títol mundial de Moto3 en la darrera cursa de la temporada, el GP de Portugal. El pilot gironí ha explicat en la roda de premsa prèvia que està preparat per aquest repte. “Arribem líders i ens juguem el títol, sona molt bé” ha comentat Albert Arenas, i després ha manifestat: “Des del principi ha sigut una gran temporada per nosaltres Hem tingut mala sort, però estem liderant fins i tot després de moments difícils. Estic preparat per aquest repte.”

El pilot gironí de l’equip Gaviota Aspar Team també ha comentat: “Els mals moments ens fan més forts. Estic orgullós de ser el líder i de tenir l’oportunitat de guanyar aquest cap de setmana.” En aquesta temporada Albert Arenas ha aconseguit la victòria en tres curses, però també s’ha quedat sense puntuar en quatre ocasions. El gironí ha comentat: “He millorat molt en el meu enfocament de les curses.”

Albert Arenas lidera el mundial de Moto3 amb 170 punts i en té 8 d’avantatge sobre el japonès Ai Ogura i 11 respecte a l’italià Tony Arbolino, els dos pilots que li disputen el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)