Motociclisme

Arenas és el segon més ràpid i els seus rivals pel títol mundial de Moto3 han de passar per la Q1

Alcoba acaba l’última sessió d’entrenaments del GP de Portugal amb el tercer millor temps

Albert Arenas (KTM) ha tornat a demostrar en el tercer entrenament lliure de Moto3 del GP de Portugal que està completament concentrat en la seva feina i ha sigut el segon pilot més ràpid amb un temps d’1:47.701. Només l’ha superat el valencià Jaume Masiá (Honda) amb un millor registre d’1:47.398, mentre que el tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha fet el tercer temps amb 1:47.851.

Els dos rivals d’Albert Arenas en la lluita pel títol mundial en aquesta darrera cursa de la temporada no han completat uns bons entrenaments, han quedat lluny del gironí i hauran de disputar la Q1. El japonès Ai Ogura (Honda) ha fet el quinzè temps (1:48.298) i ha sigut el seu propi company d’equip el seu compatriota Yuki Kunii el que l’ha deixat fora per 27 mil·lèsimes. L’italià Tony Arbolino no ha pogut millorar el seu temps de la sessió d’entrenaments de divendres i ha acabat el 22è (1:48.567).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)