Més motor

Daniela Guillén trenca barreres en el motocròs

Motor.

La pilot de Lloret Daniela Guillén (KTM) ha fet història amb només 14 anys en el motocròs català en esdevenir la primera dona que puja al podi en la general d’un campionat d’Espanya de la modalitat. Guillén, entrenada per l’expilot Xevi Colomer, va guanyar el cap de setmana les dues mànigues dels 85 cc de l’última prova puntuable, a Don Benito, i això li ha permès acabar el campionat rere Francisco García i Elías Escandell en una cilindrada amb pilots molt joves però tots masculins.

No ha estat un any fàcil per a Guillén, que es va fer una lesió a la mà després de la segona prova, però ara se li obre un futur esperançador ja que durant el 2021 aspira a córrer dues competicions al mateix temps, el campionat d’Espanya dels 125 cc i el campionat del món de la categoria femenina, en què seria la debutant més jove de la història. Aquest any la selvatana ja ha tingut el suport oficial de KTM.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)