Fórmula 1

Grosjean visita el pàdoc de la Fórmula 1 en el GP de Sakhir

El pilot francès va patir cremades a les mans en la cursa de diumenge i ha parlat amb el seus mecànics i ha donat les gràcies als membres del cotxe mèdic i als bombers que el van ajudar

El francès Romain Grosjean ha visitat el pàdoc de Fórmula 1 del GP de Sakhir i ha parlat amb els seus mecànics i companys de l’equip Haas, i sobretot ha visitat als membres del cotxe mèdic i als bombers que el van ajudar de manera immediata a sortir del seu vehicle i els hi ha donat les gràcies. El pilot va patir un espectacular accident en la cursa de diumenge en el mateix circuit, va sortir dels seu monoplaça partit en dos en mig d’una bola de foc i es va fer cremades lleus a les mans.

Romain Grosjean porta les dues mans embenades i una fèrula a la cama esquerra, però se l’ha vist animat parlant i saludant a tothom. En la cursa d’aquest cap de setmana el substituirà el brasiler Pietro Fittipaldi, pilot de proves i reserva de l’equip Haas i nét de el llegendari Emerson Fittipaldi, dos cops campió mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)