Fórmula 1

Primera victòria de Pérez en un dia negre de Mercedes

Russell fa una gran cursa en l’estrena amb la marca alemanya, ha d’afrontar moltes adversitats i acaba novè

El mexicà Sergi Pérez (Racing Point) ha guanyat la primera cursa de Fórmula 1 de la seva carrera en el GP de Sakhir. El triomf ha sigut espectacular ja que en la primera volta ha tingut un toc amb Charles Leclerc (Ferrari) i ha hagut d’entrar a box i canviar rodes, ocupant l’última posició. A partir d’aquí ha remuntat i s’ha aprofitat del mal dia de Mercedes per aconseguir la victòria. Sergio Pérez no té volant per a la propera temporada.

Mercedes ha dominat des de l’inici amb un George Russell, que ha superat a Valtteri Bottas en la sortida. A partir de la volta 63 tot els hi ha sortit malament. Amb un safety car en pista han fet entrar a box als dos monoplaces, s’han equivocat al posar les rodes de Bottas a Russell, el finès ha perdut molt de temps i l’anglès ha hagut de tornar a entrar per posar els pneumàtics bons. Del primer i segon lloc han passat al cinquè Bottas i sisè Russell, quedant Pérez en la primera plaça.

George Russell ha demostrat que amb un gran cotxe és un gran pilot i després d’avançar al seu company d’equip ha anat superant a tothom fins a situar-se darrera el mexicà. Una punxada a nou voltes del final l’ha fet baixar al quinzè lloc i novament ha tornat a remuntar fins acabar novè just darrera Bottas, que ha perdut llocs en les últimes voltes.

La segona posició del podi ha sigut per Esteban Ocon (Renault), tercer Lance Stroll (Racing Point), mentre que el madrileny Carlos Sainz ha acabat quart. Max Verstappen (Red Bull) ha sortit de pista i ha abandonat en la primera volta, en el mateix incident entre Pérez i Leclerc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)