Ral·lis

El ral·li de Lloret s’assegura la continuïtat

Motor.

El ral·li de Lloret té l’estabilitat assegurada els propers quatre anys després de l’acord al qual han arribat l’Ajuntament i els organitzadors en valorar que l’última edició, celebrada el febrer passat, va L¹objectiu que s’han proposat és consolidar la prova sense marcar-se cap límit, ni de temps ni de tipus de competició.

Els organitzadors, V-Line Org., han anunciat que la propera edició es farà els dies 5 i 6 de febrer i que serà el punt d’inici, com l’any passat, del campionat de Catalunya de ral·lis en totes les seves categories i modalitats. Les inscripcions es poden realitzar fins el 29 de gener de 2021 en línia.

El mateix dia 5 el parc de treball s¹ubicarà en el Passeig Camprodon i Arrieta i el parc tancat de vehicles se situarà en el Passeig Jacint Verdaguer. La sortida de la 8a edició del ral·li es farà des del podi situat a l’habitual emplaçament just davant de la plaça de la Vila iniciant una etapa que serà nocturna i acabarà al mateix lloc pels voltants de la 1 de la matinada de l’endemà.

La segona i darrera etapa serà completament diürna i es correrà entre les 11 i les 18.10 h del dissabte 6, sempre amb el Passeig Marítim com a marc central, lloc on a primera hora del vespre es farà el repartiment de trofeus.

Trams mítics

L¹itinerari d¹aquesta exigent cursa el composaran 12 trams que sumaran un total de 147 km cronometrats, tots ells emblemàtics, que marcaran l¹essència d¹aquesta recuperada prova. L¹etapa del divendres 5 estarà formada per dues passades als trams de Tossa-Sant Grau (14,1 km), Cladells (9,5) i Osor (12,9). El dissabte 6 també es disputaran tres trams a realitzar dues vegades: Els Àngels (9,4 km), Santa Pellaia (9,9) i Canyet (17,4), aquest últim serà el més llarg i clourà un ral·li que promet emoció i igualtat fins el final.

El 8è Rally Lloret de Mar està obert a cotxes i equips de les modalitats de velocitat per a cotxes moderns i clàssics, regularitat per a clàssics i també als vehicles Legend-Exhibició. L’edició del 2020 va reunir 87 cotxes, xifra que l’organització pretén superar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)