Dakar

Tercera victòria d’etapa per Barreda, i Price torna a ser líder del Dakar

Betriu acaba en la vintena posició i novament és el millor català en motos

Joan Barreda (Honda) ha aconseguit la seva tercera victòria d’aquesta edició del Dakar en imposar-se en la siseta etapa entre Al Qaisumah i Ha’il. L’organització ha decidit donar la sortida una hora i mitja més tard i retallar en un centenar de quilòmetres l’especial prevista de 448. Molt pilots van tenir dificultats per arribar a meta en la cinquena etapa i s’intenta agrupar-los una mica en la sisena abans d’arribar a la jornada de descans de demà.

El castellonenc ha superat per 13 segons Ross Branch (Yamaha), mentre que Daniel Sanders (KTM) ha arribat a tercer a 53. Els primers han anat molt agrupats durant l’etapa i ningú s’ha pogut distanciar. Toby Price (KTM), que ha acabat sisè a 3:54, és el nou líder de la general i té una avantatge de 2:18 sobre l’anterior primer classificat l’argentí Kevin Benavides (Honda). L’australià ja va ser líder després de la primera etapa.

El millor català ha tornat a ser el lleidatà Jaume betriu (KTM), com en l’etapa d’ahir, i que ha ocupat la vintena posició a 14:11 del primer classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)