Dakar

Peterhansel incrementa la llegenda i guanya el seu catorzè Dakar

Carlos Sainz i el copilot català Lucas Cruz pugen al podi en la tercera posició i Nani Roma acaba cinquè

El francès Stéphane Peterhansel (Mini) ha guanyat el seu catorzè Dakar, el vuitè en cotxes. En l’última especial de 225 km entre Yanbu i Jiddah ha controlat al seu únic rival el qatarià Nasser Al-Attiyah (Toyota) –que estava a més de quinze minuts– i només l’hi ha cedit quaranta segons. El pilot francès ha dominat completament la categoria de cotxes en aquesta edició, ja que es va posar líder en la tercera etapa i sempre s’ha mantingut al davant. Monsieur Dakar ha ampliat una mica més la seva llegenda de ser el pilot amb més victòries en aquesta prova, sis en motos i vuit en cotxes. Fa 30 anys, al 1991, que va guanyar el seu primer títol en motos.

La victòria en l’última etapa ha sigut pel madrileny Carlos Sainz i el copilot català Lucas Cruz (Mini) que han superat per 2:13 a Nasser Al-Attiyah i han sumat la seva tercera victòria. Carlos Sainz i Lucas Cruz han mantingut la tercera posició en la general.

Nani Roma i el copilot francès Alex Winocq (Hunter) han ocupat la desena posició en l’etapa i han mantingut la cinquena posició en la general. El sud-africà Geniel de Villiers i el copilot català Àlex Haro (Toyota) han sigut novens l’últim dia i acaben el Dakar en la vuitena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)