Superbikes

Xavi Pinsach torna a l’ETG Racing un any després

Motociclisme.

Xavi Pinsach (Porqueres, 1996) correrà aquest 2021 amb l’ETG Racing, amb qui va ser subcampió del campionat estatal d’SBK el 2018. L’escuderia gironina recupera d’aquesta manera el pilot que va formar i que l’any passat va córrer amb l’XCTECH i el Gas Racing Team, de Dani Amatriain.

Pinsach va debutar el mes de setembre en el campionat del món de Superbikes a Magny-Cours però en el seu retorn al calendari estatal el mes d’octubre i quan era tercer en la general es va lesionar –desplaçament d’un centímetre en els lligaments de l’húmer– en una sessió d’entrenaments lliures a Navarra que el va obligar a ser intervingut.

“Em fa molta il·lusió poder aportar la meva experiència als joves pilots de les diferents copes de promoció que gestiona l’ETG” diu Xavi Pinsach, que destaca: “M’incorporo a una estructura que ja conec i de la qual en guardo molts bons records. Una gran família que defensa uns valors immillorables per als pilots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)