MotoGP

Honda renova amb Dorna Sports i seguirà en el mundial fins el 2026

La marca japonesa ha aconseguit 801 victòries en totes les categories

Honda continuarà en el mundial de motociclisme cinc anys més, fins el 2026 després de renovar el seu acord amb Dorna Sports, l’organitzadora del campionat del món. El nou acord és del 2022 al 2026, amb dos inclosos. La fabrica Honda va començar en la competició l’any 1954. En el mundial de motociclisme més de cent pilots han pujat a les seves motos, i han aconseguit 801 victòries en totes les categories. En la màxima categoria Honda ha aconseguit 25 títols mundials de pilots. La marca japonesa és la que ha aconseguit millors resultats en motos al llarg de la història.

El director general d’operacions d’Honda, Noriaki Abe, ha assenyalat en una mota de premsa: “M’agradaria expressar el meu respecte i gratitud a Car,melo Ezpeleta i a Dorna Sports pel treball dur en l’organització de les curses durant la pandèmia i em sento satisfet de renovar el nostre contracte per competir en MotoGP del 2022 al 226.” Per la seva part Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna Sports ha destacat: “Suposa un gran orgull per MotoGP la continuïtat d’Honda perquè és un dels primers noms que ens venen al cap quan pensem en el motociclisme. El fabricant japonès ha sigut una part molt important del passat, present i futur del campionat del Món FIM de MotoGP i aquesta renovació reforça, encara més, el compromís entre les dues parts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)