MotoGP

Fausto Gresini mor després de dos mesos lluitant contra la Covid-19

El doble campió mundial de 125 cc i actualment cap de l’equip Gresini Racing tenia 60 anys

L’equip Gresini Racing ha confirmat la mort del seu cap i propietari Fausto Gresini després de gairebé dos mesos d’una intensa lluita contra la Covid-19. En els darrers dies havien sorgit informacions contradictòries sobre la seva possible mort i avui s’ha confirmat. L’equip ho ha fet oficial a les xarxes socials: “La noticia que mai haguéssim volgut donar i que lamentablement ens veiem obligats a compartir amb tots vosaltres. Després de gairebé dos mesos lluitant contra la Covid, Fausto Gresini ha mort, pocs dies després de complir 60 anys. #CiaoFausto”. En l’equip Gresini Racing hi competeix el tortosí Jeremy Alcoba en la categoria de Moto3.

Fausto Gresini va començar a competir en el mundial de 125 cc l’any 1983. El seu primer títol mundial va arribar l’any 1985 i al 1987 va aconseguir el segon. Els seus duels amb Aspar van ser èpics. Va estar pilotant fins l’any 1994 i després va aconseguir molts èxits com a propietari d’equip. En aquesta temporada 2021 n’hi haurà tres amb el seu nom, des de la categoria reina fins a Moto3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)