Fórmula 1

Aston Martin presenta l’AMR21 que pilotaran Vettel i Stroll

El fabricant britànic Aston Martin torna al cim de l’automobilisme mundial després de la presentació virtual que s’ha realitzat avui i que ha comptat amb els seus dos pilots, l’alemany Sebastian Vettel i el canadenc Lance Stroll. El nou monoplaça anomenat AMR21 significa un nou començament als 108 anys d’història de la mítica marca, que per primera vegada en més de 60 anys i dirigit pel seu president executiu, Lawrence Stroll l’ha qualificat com un “esdeveniment important en la història de l’automoció”, després de l’última actuació el 1960, a Silverstone, de Maurici Trintignant sobre un DBR5.

El AMR21 estarà pilotat pel quatre vegades campió de món de Fórmula Sebastian Vettel i pel jove Lance Stroll. Durant la presentació s’ha posat en relleu el canvi que la tornada a la graella suposa per Aston Martin, ja que l’equip es convertirà en l’aparador mundial de les capacitats d’enginyeria i rendiment de la marca, que compta amb una nova instal·lació de 200.000 metres quadrats, disponible a la segona meitat de 2022, que complementarà la fàbrica existent a Silverstone.

Creada per Lionel Martin i Robert Bamford el 1913, l’any que es complirà un segle des que Aston Martin va fer el seu debut en un Gran Premi (a França 1922), i la marca ha gaudit de grans èxits en les carreres de cotxes esportius a llarg de la seva història, inclosa la victòria en les 24 Hores de Le Mans de 1959.

El nou AMR21, impulsat per un motor Mercedes-AMG F1 M12 I Performance i turbo alimentat amb recuperació d’energia híbrida, rodarà per primera vegada a Silverstone el 4 de març, abans del programa de proves de Bahrain, entre el 12 i el 14 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)