Més motor

Juncadella serà pilot oficial de Mercedes AMG en el DTM

Serà la seva setena temporada en el potent campionat alemany de turismes

Dani Juncadella (Barcelona, 1991) ha arribat a un acord amb Mercedes AMG per ser pilot oficial de l’escuderia de l’estrella en el DTM, un campionat alemany de turismes que coneix perfectament. Després de competir com a pilot oficial de l’escuderia alemanya durant cinc temporades i una amb Aston Martin en el DTM, el pilot barceloní es troba en un moment personal molt positiu a nivell físic i mental per a afrontar la seva setena temporada. Juncadella serà l’únic pilot oficial del Gruppe M, equip internacional de prestigi que ha obtingut grans resultats en campionats de GT3.

A més del DTM, el pilot català també competirà en la temporada 2021 en la categoria Pro de la Endurance Cup del GT World Challenge Europe. Juncadella serà pilot oficial de l’equip AKKA ASP al costat de RaffaeleMarciello i JulesGounon al volant d’un Mercedes AMG #88. Una alineació que té possibilitats de lluitar pel títol del campionat. Al pilot barceloní se li presenta un programa molt complet per a la temporada 2021 després de molts mesos de preparació a través d’entrenaments físics, amb el simulador i sessions de psicologia esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)