MotoGP

Viñales és consistent i sortirà tercer en Moto GP en el GP de Qatar

L’empordanès es queda a tres dècimes de Bagnaia que bat el rècord del circuit i ocupa el primer lloc

Maverick Viñales (Yamaha) sortirà des de la tercera posició de la graella de MotoGP en el GP de Qatar. L’empordanès s’ha mostrat molt consistent en la qualificació i ha anat millorant a cada volta el seu temps per acabar amb 1:53.088. Maverick Viñales s’ha quedat a tres dècimes (0.316) del millor registre de l’italià Francesco Bagnaia (Ducati) que ha batut el rècord del circuit amb 1:52.772.

Aleix Espargaró i la seva Aprilia han ocupat la vuitena posició amb 1:53.315, just per davant d’Àlex Rins (Suzuki) que ha fet un millor registre d’1:53.490. Pol Espargaró no ha estat entre els millors amb la seva estrena amb l’Honda i amb 1:53.930 ocuparà la dotzena la en la sortida. Àlex Márquez (Honda) s’ha quedat en la Q1 (1:53.958) i sortirà setzè.

En la quarta sessió d’entrenaments el francès Johann Zarco (Ducati) va batre el rècord absolut de velocitat en moto GP al marcar una velocitat punta de 362.4 quilòmetres per hora, la primera vegada que es superen els 360 km/h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)