MotoGP

L’anglès Sam Lowes monopolitza la cursa de Moto2 al circuit de Losail

L’anglès Sam Lowes (Kalex) ha confirmat els pronòstics i ha guanyat amb una gran autoritat la cursa de Moto2 del Gran Premi de Qatar al circuit de Losail amb un temps de 40:03.123. El segon lloc ha estat per a l’australià Remy Gardner (Kalex) –a 2.260– i el podi l’ha completat l’italià Fabio di Giannantonio (Kalex), que li ha pres el pa del cistell al seu compatriota Marco Bezzecchi (Kalex) en l’última volta.

El poleman ha trencat de seguida la cursa i ha marxat tot sol per estalviar-se problemes de tràfic i per deixar clar a la resta del grup, el risc i l’eficiència que haurien d’assumir per optar al triomf. Rere seu, la persecució l’han capitalitzat el madrileny debutant Raúl Fernández (Kalex) –cinquè al final, un gran èxit–, l’italià Marco Bezzecchi i l’australià Remy Gardner. Aquest darrer ha progressat i s’ha erigit en el perseguidor oficial del favorit situant-se segon a mitjan de cursa. A onze voltes del final, Lowes ha intuït que l’australià anava fort i ha signat la volta ràpida quan encara gaudia de més d’un segon de marge, que ha anat incrementant fins a arribar a 1.9 en la dissetena volta. De fet, Lowes ha viscut un tram final ben tranquil sense que ningú no l’intimidés.

Pel que fa als catalans, el pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex) ha caigut en la corba 10 de la catorzena volta quan pugnava amb el valencià Aaron Canet (Boscoscuro). Albert Arenas (Boscoscuro), per la seva banda, ha acabat en la 21a posició la seva primera cursa en la categoria. El gironí va guanyar l’any passat en aquest mateix escenari la cursa inicial del mundial de Moto3 en el qual va obtenir el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)