MotoGP

Semàfor verd per a Marc Márquez

Motor. El cerverí rep l’alta mèdica i correrà a Portimão d’aquí a una setmana, nou mesos després de la lesió

“Han estat nou mesos amb moments d’incertesa i pujades i baixades, però ara podré tornar a gaudir de la meva passió. Ens veiem la setmana que ve a Portimão.” És el missatge amb què Marc Márquez confirma que ha rebut l’alta mèdica i podrà córrer el cap de setmana que ve a Portugal, en la tercera cursa del mundial.

El sis vegades campió del món de Moto GP s’ha perdut les dues primeres cites a Qatar i no competeix des de l’estiu passat, quan va caure a Jerez. Márquez es va fracturar l’húmer dret en la cursa que obria el campionat de la categoria reina el 2020 i, després d’un primer pas per la sala d’operacions, va voler tornar abans d’hora i se li va trencar la placa amb què els metges li havien fixat la fractura. Una tercera intervenció a la clínica Ruber li permetria tornar a entrenar i, abans d’anar a Qatar a vacunar-se, coincidint amb la segona cursa del mundial; ja havia pilotat a Alcarràs. Aquesta setmana ho ha fet a Montmeló i a Portimão.

Els serveis mèdics consideren que el braç de Marc Márquez ja pot suportar l’esforç d’una cursa de Moto GP, motiu pel qual li han donat l’alta. El Repsol Honda diu, en un comunicat, que, en la revisió que se li ha fet als quatre mesos de la cirurgia, s’ha constatat una evolució clínica molt satisfactòria, “amb un evident progrés en el procés de consolidació òssia”. “El pacient pot tornar a la competició, assumint el risc raonable implícit a la seva activitat esportiva”, hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)