Fórmula 1

La Fórmula 1 canvia els horaris de dissabte del GP de Itàlia pel funeral del Duc d’Edimburg

S’avança una hora la sessió de qualificació i això modifica també les sessions d’entrenaments

Els organitzadors del mundial de Fórmula i la Federació Internacional d’Automobilisme (FIN) han decidit un seguit de canvis en els horaris de dissabte del GP d’Itàlia i Emilia Romanya per respecte al funeral del Duc d’Edimburg, espòs de la reina Isabel de la Gran Bretanya, que es farà el mateix dissabte.

Per evitar la coincidència la classificació s’avançarà una hora i es disputarà de les 14 h a les 15 h, i es guardarà un minut de silenci. Això significa traslladar la tercera sessió d’entrenament de les 11 h a les 12 h per complir el reglament, que estableix que la classificació s’ha de ser 120 minuts després de la FP3. Aquests canvis també comporten la variació dels horaris d’entrenaments de divendres. La FP2 es traslladarà de les 14:30 h a les 15:30, i la FP1 es disputarà entre les 11 h i les 12 h, ja que el reglament exigeix que aquestes sessions estiguin separades per al menys dues hores i mitja, i que la FP3 comenci no menys de dinou hores després de la fi de la FP2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)