Fórmula 1

No hi haurà públic en el GP d’Espanya de F1 del circuit Barcelona-Catalunya

Les mesures actuals de mobilitat estan vigents fins el 26 d’abril, i no se sap que passarà del 7 al 9 de maig quan s’ha de disputar

El circuit Barcelona-Catalunya no tindrà públic en el GP d’Espanya de Fórmula 1 que es disputarà del 7 al 9 de maig. El PROCICAT ha comunicat al circuit que el Gran Premi no es podrà fer en les condicions previstes en el protocol d’accés de públic, atès que la resolució vigent de mesures en matèria de salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID-19 té vigència fins el 26 d’abril. En aquestes condicions, no es pot determinar amb certesa si els dies 7, 8 i 9 de maig, quan es disputarà el Gran Premi, la situació permetrà una flexibilització de les mesures, que restringeixen també la mobilitat a nivell comarcal i que farien impossible el desplaçament dels aficionats de fora de la comarca del Vallès Oriental.

El circuit de Barcelona-Catalunya realitzarà el reemborsament a tots els aficionats que tenen una entrada pel Gran Premi de Fórmula 1 i la compensació als abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)