Fórmula 1

Mercedes domina, amb Hamilton per davant de Bottas, en el circuit Barcelona-Catalunya

Leclerc està molt aprop i Verstappen no fa una bona volta amb els pneumàtics tous i només fa el sisè temps en la primera jornada del GP d’Espanya

Els Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas han dominat la primera jornada del GP d’Espanya que s’està disputant en el circuit Barcelona-Catalunya. El finès ha fet el millor temps en la sessió del matí i l’anglès en la de la tarda. En aquesta segona sessió tots els pilots han millorat els seus registres menys Max Verstappen (Red Bull) que no ha fet unes bones voltes quan ha posat els pneumàtics tous per marcar el temps i ha acabat la jornada amb el sisè millor registre, el que havia fet al matí, a més de tres dècimes de Lewis Hamilton.

L’anglès, actual líder del mundial, ha fet un temps d’1:18.170 a la tarda i ha superat per més d’una dècima al seu company d’equip Valtteri Bottas (0.123). El tercer millor registre ha sigut pel monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a una dècima i mitja (0.165). L’asturià Fernando Alonso (Alpine) ha sorprès amb el cinquè temps a tres dècimes (0.348) del primer, mentre que el madrileny Carlos Sainz (Ferrari) ha acabat novè a mig segon de Lewis Hamilton.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)