Fórmula 1

Max Verstappen és el més ràpid en la tercera sessió de lliures a Catalunya

El neerlandès Max Verstappen (Red Bull), amb 1:17.835, ha fet el millor temps en la tercera sessió d’entrenaments lliures del gran premi del mundial de Fórmula 1 que es disputa aquest cap de setmana al Circuit Barcelona-Catalunya. L’heptacampió del món, l’anglès Lewis Hamilton (Mercedes) ha estat segon amb un registre d’1:18.070 –a 0.235–. El monegasc Charles Leclerc (Ferrari)ha fet el tercer registre a 0.473, i el seu company d’equip Carlos Sainz ha estat quart a 0.575. El finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), desdibuixat, s’ha hagut de conformar amb el cinquè millor temps a 0.588.

La graella de la cursa de demà es decidirà a partir de les 3 de la tarda. Hamilton es juga la possibilitat d’obtenir la seva posició preferent número 100 en el campionat.Verstappen, curiosament, disputa el seu gran premi número 100 amb Red Bull en un escenari talismà on es va estrenar amb el primer triomf el 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)