MotoGP

Sergio Garcia porta la Gas Gas a la seva primera victòria en el mundial

Artigas fa una gran remuntada en Moto3 i acaba setè. Alcoba cau i finalitzar el 22è

Sergio Garcia ha guanyat una cursa de supervivència en Moto3 i ha portar a la marca gironina Gas Gas a la seva primera victòria en el mundial. Sobre un circuit molt mullat i que s’ha anat assecant a mesura que han anat passant les voltes el castellonenc ha dominat des de l’inici amb el txec Filip Salac (Honda) al seu darrera. Sergio Garcia es situa segon en el mundial.

Xavier Artigas (Honda) ha fet una gran remuntada i de la 27a posició en que ha sortit ha pujat fins a la setena plaça final. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha fet una gran cursa i també s’ha aprofitat de la desena de caigudes que hi han hagut per culpa del terra relliscós. Una de les caigudes ha sigut la de Jeremy Alcoba (Honda) en les primeres voltes. El tortosí ha tornat a pujar a la moto ha passat per boxes i ha continuar en cursa per acabar 22è. El lider del mundial, el murcià Pedro Acosta (KTM), ha caigut, però ha tornat a la cursa i ha remuntat fins a la vuitena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)