MotoGP

Miller ho supera tot i suma el segon triomf seguit a MotoGP

Les Ducati tornen a fer un doblet. Àlex Márquez acaba sisè i el seu germà Marc cau quan anava primer

Jack Miller ha superat totes les adversitats que se l’hi han presentat i ha sumat la seva segona victòria consecutiva en MotoGP al guanyar el GP de França. L’australià, que havia guanyat a Jerez, ha liderat un nou doblet de Ducati que ha situat al francès Johann Zarco en la segona posició. La cursa s’ha iniciat en sec, però ha començat a ploure en la tercera volta i els pilots han entrat a canviar la moto. Jack Miller s’ha sortit de pista abans d’entrar i quan ho ha fet ha anat massa ràpid en el pit lane i ha estat penalitzat amb fer dues long lap. Tot i això s’ha situat primer a setze voltes del final i ha aconseguit la victòria. Fabio Quartararo (Yamaha) ha completat el podi en una bona cursa que l’hi ha permès recuperar el lideratge de la categoria.

La pluja ho ha canviat tot, Maverick Viñales (Yamaha) havia fet una gran sortida i anava primer, però quan ha aparegut l’aigua s’han enfonsat i ha acabat desè. Marc Márquez (Honda) s’ha situat en la primera posició al fer el canvi de moto. Dues voltes després ha caigut i ha tornat a la pista en la divuitena posició. Ha remuntat fins l’onzè lloc i ha tornat a caure a deu voltes del final. El pilot català que s’ha adaptat millor a les males condicions ha sigut Àlex Márquez (Honda) que des de la dinovena plaça ha remuntat fins a la quarta, per acabar sisè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)