MotoGP

Bagnaia és el més ràpid per davant de Rins en la primera jornada del GP d’Itàlia

La Ducati de l’italià supera per 71 mil·lèsimes la Suzuki del barceloní en MotoGP

Francesco Bagnaia ha situat la seva Ducati en la primera posició al final de la primera jornada d’entrenaments del GP d’Itàlia de MotoGP. L’italià ha fet el seu temps d’1:46.147 en l’última volta i ha superat per només 71 mil·lèsimes el registre que tenia el barceloní Àlex Rins (Suzuki). Tot i ser un circuit ràpid i propici per les Ducati, la segona moto d’aquesta marca només ha ocupat la desena posició gràcies a l’australià Jack Miller, a mig segon (0.541) del seu company d’equip. En la tercera i quarta posició han acabat dues Yamaha, la de l’italià Franco Morbidelli (a 0.184) i la del francès Fabio Quartararo (a 0.225).

Maverick Viñales (yamaha) ha sigut el més ràpid en la sessió del matí (1:46.593), però a la tarda no ha pogut millorar el seu registre i ha acabat en el vuitè lloc del dia. Al seu darrera i en la novena plaça ha estat Aleix Espargaró (Aprilia) a mig segon de Francesco Bagnaia (0.508).

Sam Lowes (Kalex) ha fet el millor temps del primer dia en Moto2 amb 1:51.385. L’anglès ha superar per quasi dues dècimes (0.184) al madrileny Raúl Fernández (Kalex). Xavi Vierge (Kalex) ha sigut el novè més ràpid a set dècimes del primer (0.696), mentre que Albert Arenas (Boscoscuro) continua en les últimes posicions i ha fet el 28è temps a més de dos segons.

En Moto3 el més ràpid del dia ha sigut el sud-africà Darryn Binder (Honda) amb 1:56.661. Els dos catalans han acabat lluny, a més d’un segon i mig. Jeremy Alcoba ha fet el 20è temps i Xavier Artigas el 21è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)