MotoGP

Vierge acaba tercer en Moto2 i torna al podi dos anys i mig després

L’australià Gardner guanya la segona cursa seguida en el GP de Catalunya

Xavi Vierge (Kalex) ha finalizat en una brillant tercera posició en Moto2 en el GP de Catalunya i ha tornat a pujar al podi dos anys i mig després de l’última vegada, octubre del 2018 a Austràlia. El pilot de Castellbisbal ha fet una bona sortida i s’ha situat en la quarta posició, que ha mantingut fins a deu voltes del final en que ha avançat el neerlandès Bo Bendsneyder (Kalex). Xavi Vierge ha mantingut la tercera plaça fins a creuar la línia de meta.

Per davant seu hi ha hagut l’esperada lluita entre els dos companys d’equip i que són els dos primers del mundial. L’australià Remy Gardner (Kalex) i el madrileny Raúl Fernández, que s’han alternat en el primer lloc fins que l’australià s’ha escapat a tres voltes del final. És la segona victòria seguida de Remy Gardner aquesta temporada.

Albert Arenas ha lluitat tota la cursa per entrar en els punts, els quinze primers, i en les últimes voltes s’ha vist afavorit per un parell de caigudes i ha arribat a meta en la dotzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)