Fórmula 1

Verstappen i Red Bull tiren d’estratègia i s’emporten el triomf en el GP de França

El neerlandès supera Hamilton a dues voltes del final

Max Verstappen i Red Bull han aplicat molt bé l’estratègia i els ha portat a la victòria en el GP de França. Ha sigut el tercer triomf del neerlandès aquesta temporada, i el tercer consecutiu de la marca. Max Verstappen ha consolidat la seva primera posició en el mundial.

El neerlandès, que sortia primera, ha fet una errada en la primera corba i ha cedit el primer lloc a Lewis Hamilton, que ha dominat la primera part de la cursa. En el primer canvi de pneumàtics Red Bull ho ha planificat millor i quan l’anglès ha tornat a pista ho ha fet darrera del neerlandès. Lewis Hamilton ha recuperat el primer lloc quan Red Bull ha decidit fer dues aturades, i Max Verstappen ha començat a recuperar terreny ja que Mercedes no ha entrat a canviar pneumàtics. En les últimes vint voltes Lewis Hamilton ha anat cedint terreny i a falta de dues Max Verstappen l’ha superat i s’ha emportat el triomf.

La tercera posició del podi ha sigut pel mexicà Sergio Pérez (Red Bull), que també ha superat al finès Valtteri Bottas (Mercedes) en les últimes voltes. L’asturià Fernando Alonso (Alpine) ha finalitzat en la vuitena posició, mentre que el madrileny Carlos Sainz (Ferrari) no ha fet una bona cursa, ha cedit posicions i ha acabat en l’onzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)