MotoGP

Yamaha deixa Maverick Viñales sense córrer aquest cap de setmana a Àustria

Maverick Viñales no correrà el GP d’Àustria aquest cap de setmana, perquè el seu equip, el Monster Energy Yamaha MotoGP, l’ha suspès per la seva actuació diumenge al GP d’Estíria, a Spielberg en el mateix circuit en què és corre diumenge.

Yamaha argumenta la decisió en l’anàlisi en profunditat de la telemetria i les dades dels darrers dies, segons les quals el pilot de Roses “podria haver causat danys importants al motor de la seva moto YZR-M1 que podrien haver causat greus riscos per al propi pilot i, possiblement, representar un perill per a la resta de pilots de la cursa”. El Monster Energy diu que aquesta setmana no substituirà Viñales i que, de cara les properes curses, prendrà una decisió després “d’una anàlisi més detallada de la situació i de noves converses amb el pilot.

L’adeu anunciat

Maverick Viñales va assegurar el juny a Assen que a Yamaha no podia desplegar tot el seu potencial i, hores després, la marca japonesa confirmava que el pilot no complirà al 2022 el seu darrer any de contracte després que les dues parts arribessin a un acord per extingir-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)