MotoGP

Zarco és el més ràpid i fa el rècord del circuit de Spielberg en MotoGP

La sessió de la tarda ha estat amb la pista mullada i no s’han millorat els temps

La primera jornada d’entrenaments de MotoGP del GP d’Àustria han tingut dues sessions completament diferents, ja que al matí la pista estava seca i a la tarda ha començat completament mullada i després s’ha anat secant poc a poc. El francès Johann Zarco (Ducati) ha sigut el més ràpid del dia, i al matí ha fet el rècord absolut del circuit de Spielberg amb 1:22.827, superant per gairebé vuit dècimes (0.798) al segon classificat, Joan Mir (Suzuki). Només quatre pilots han estat en el mateix segon i el tercer més ràpid ha sigut Àlex Rins, també amb Suzuki, a 0.903 del francès.

La sessió de la tarda s’ha iniciat sota una forta pluja i amb la pista completament mullada. La pluja ha parat, el sol ha sortit i la pista s’ha anat secant. El millor amb la pista mullada i pneumàtics de moll ha sigut Marc Márquez (Honda) amb 1:32.278, mentre que el més ràpid de la sessió ha estat el valencià Iker Lecuona (KTM) que en els darrers minuts ha posat pneumàtics de sec i ha fet un temps d’1:27.520. Johann Zarco ha fet el segon millor temps a la tarda amb 1:30.917.

Maverick Viñales, que no està inscrit en el Gran Premi com a càstig del seu equip pel que va passar en el Gran Premi del cap de setmana passat, ha estat present en circuit mirant com entrenaven els seus companys. Encara no ha donat la seva versió, tot i que a les seves xarxes socials ha dit que te ganes d’explicar-se i quan pugui ho farà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)