MotoGP

Viñales no s’amaga a Àustria

Motor. L’empordanès, apartat per Yamaha, ha vist els entrenaments de MotoGP del matí del GP d’Àustria. Zarco fa el rècord de la pista en una jornada en què la pluja complica la sessió de tarda

Maverick Viñales va estar present en la sessió del matí dels entrenaments del GP d’Àustria de MotoGP, i en les seves xarxes socials va dir que té ganes d’explicar el que ha passat amb Yamaha i que quan pugui ho farà. El rosinc no va ser inscrit en aquest gran premi pel seu equip, que en un comunicat l’acusava d’intentar trencar el motor de la Yamaha durant el GP d’Estíria del cap de setmana passat.

Els millors registres del primer dia d’entrenaments del GP d’Àustria de les tres categories es van fer al matí, ja que la pluja va complicar les sessions de la tarda. El francès Johann Zarco (Ducati) va ser el més ràpid del dia, i al matí va fer el rècord absolut del circuit de Spielberg amb 1:22.827, superant per gairebé vuit dècimes (0.798) el segon classificat, Joan Mir (Suzuki). La sessió de la tarda va començar sota una forta pluja i amb la pista completament molla. El millor amb el terra moll i pneumàtics de pluja va ser Marc Márquez (Honda), amb 1:32.278. Després la pista es va anar assecant i el més ràpid de la sessió de tarda va ser el valencià Iker Lecuona (KTM), que en els últims minuts i la pista seca va fer 1:27.520. Johann Zarco va ser el segon de la tarda (1:30.917).

En Moto2 el japonès Ai Ogura va fer el millor temps (1:28.887) i va superar per només set mil·lèsimes el mallorquí Augusto Fernández. Albert Arenas va acabar amb l’onzè registre (1:29.242), i va caure en la segona sessió. Xavi Vierge va ser el quinzè (1:29.457). El sud-africà Darryn Binder va ser el més ràpid en Moto3, amb 1:36.215, i Jeremy Alcoba va fer el catorzè temps. En Moto E, Jordi Torres va fer el setè millor temps (1:36.151).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)