MotoGP

Viñales demana disculpes a Yamaha i diu que se sent molt trist i frustrat

L’empordanès reconeix que va pilotar d’una mala manera i que respecta la decisió de la marca

Maverick Viñales ha demanat disculpes a Yamaha en una entrevista a la televisió italiana Sky. El rosinc ha estat sancionat per Yamaha sense córrer el GP d’Àustria de MotoGP per la seva actitud en pista durant el GP d’Estiria. Mavrick Viñales ha reconegut estar “trist, molt trist, perquè és una situació molt estranya, aquest és el fet més clar i per a mi resulta difícil estar en aquesta situació. Estic molt trist de com ha anat la situació i per la frustració que sento després de tantes i tantes curses que no han anat com pensava en el meu cap i aquesta no és una situació bona per a mi de cap de les maneres” ha manifestat en el circuit Red Bull de Spielberg.

Maverick Viñales coneix el contingut del comunicat de Yamaha i també les imatges que es van utilitzar per sancionar-lo, en la qual s’aprecia un ús incorrecte de la moto. L’empordanès ha reconegut en l’entrevista que per a ell va ser un: “moment de frustració molt gran ja que en la primera cursa tot va ser perfecte i havia entrat amb força en les posicions capdavanteres, però després, en la segona cursa, tot es va torçar i va ser una explosió de frustració que no vaig saber canalitzar de la millor manera i per això he de demanar excuses a Yamaha, però la frustració va ser tan gran que no la vaig saber gestionar.”

Maverick Viñales ha destacat que, malgrat tot, ha rebut el suport de molta gent al pàdoc i d’alguns pilots. També ha manifestat: “Mai he volgut posar-me en risc ni posar a ningú en risc amb aquesta situació”. El rosinc insisteix en que és una frustració: “que ve de molt enrere i és el que més trist em posa, i la veritat és que els últims dies han estat molt complicats per a mi de gestionar i per això insisteixo a demanar perdó a Yamaha, perquè veritablement no volia comportar-me així”.

L’empordanès no sap quin serà el seu futur, diu que ara vol estar tranquil i reflexionar per tornar a estar centrat. Respecte a no disputar aquest gran premi ha explicat: “ha estat una decisió de Yamaha que respecto molt i per ara segueixo sent pilot de Yamaha i he d’acceptar les seves decisions com són i punt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)