Més motor

Palou ha d’abandonar

Motor. Ha trencat el motor quan anava quart en la cursa d’Indianapolis i només quedaven 18 voltes per al final. Manté la primera posició de l’Indycar, però perd la meitat de l’avantatge

Per primera vegada aquesta temporada, Àlex Palou va haver d’abandonar una cursa de l’Indycar. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor va trencar el motor quan anava quart i només quedaven 18 voltes per al final, d’una prova a 85 voltes en el circuit interior del mític oval d’Indianapolis. Tal com anava la cursa, el català podria haver ampliat l’avantatge en la general del campionat, però va acabar perdent la meitat de l’avantatge que tenia. Àlex Palou manté la primera posició amb 415 punts, però ara només en té 21 de marge sobre el mexicà Pato O’Ward, que en suma 394 i se situa segon. El neozelandès Scott Dixon, company d’equip del català, va baixar a la tercera posició i en suma 381.

Àlex Palou estava fent una cursa molt seriosa i havia deixat enrere als seus rivals pel campionat fins que va haver de plegar. En la sortida va perdre una posició, però, a poc a poc i amb bons avançaments a la pista, va anar millorant la plaça fins arribar al 4t lloc després d’un avançament sobre Pato O’Ward, que tenia la posició preferent a la sortida, abans de l’última aturada al box. El mexicà va finalitzar en la 5a plaça. Scott Dixon havia sortit molt enrere, en la 26a plaça, i durant tota la prova va anar recuperant posicions fins acabar 17è. Això el va fer baixar al 3r lloc de la general i ara està a 34 punts d’Àlex Palou. La victòria va ser per a l’australià Will Power que es va situar líder en la volta 22, i s’hi va mantenir fins al final, tot i la pressió del francès Romain Grosjean les últimes voltes.