MotoGP

Maverick Viñales correrà amb Aprilia l’any 2022

La marca ho ha confirmat aquest matí i farà equip amb Aleix Espargaró

Maverick Viñales correrà amb Aprilia l’any 2022. La fàbrica de Noale ha confirmat que el rosinc acompanyarà Aleix Espargaró a les seves files la propera temporada de MotoGP. Aquesta incorporació és un pas més en l’estratègia de creixement i desenvolupament de l’equip italià, que arriba just en l’any de la transició a equip de fàbrica. Maverick Viñales, de 26 anys va debutar en el mundial l’any 2011 en la categoria de 125 cc amb una Aprilia. Va aconseguir quatre victòries i cinc podis i va ser el millor debutant de la temporada.

Massimo Rivola, el CEO d’Aprilia Racing ha explicat: “Estem molt contents d’anunciar que hem fitxat Maverick Viñales, un pilot de molt alt nivell i un dels talents més purs de la categoria reina. El nostre projecte s’enriqueix ara amb el valor que aporta Maverick, un campió de l’Món que ha confirmat el seu talent com a pilot de primera línia en MotoGP, en un moment de grans canvis, després de dur a la pista una moto completament renovada i d’haver-nos consolidat en el grup dels protagonistes, també afrontem ara un canvi d’estatus com a equip de fàbrica, per dur a Aprilia a l’èxit.” També ha explicat: “És un honor de poder posar a disposició de Viñales totes les nostres millors habilitats, juntament amb el nostre entusiasme i la nostra passió. Estic segur que, a l’igual que l’Aleix, abraçarà aquest projecte de gran potencial.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)