MotoGP

Viñales i Yamaha trenquen definitivament i de manera immediata

El pilot empordanès i la marca japonesa han acordat posar fi a la seva relació

Maverick Viñales i Yamaha han trencat la seva relació contractual definitivament i de manera immediata. El pilot empordanès i la marca japonesa han acordat separar els seus camins tot i que anteriorment havien decidit acabar junts el 2021. Després del GP dels Països Baixos es va anunciar que Yamaha i Maverick Viñales posarien fi anticipadament al seu contracte de dos anys (2021 i 2022) al final d’aquesta temporada, però després del que va passar en el GP d’Estíria i la sanció al pilot sense córrer el GP d’Àustria, les dues parts han decidit que el millor era separar-se amb efecte immediat.

Lin Jarvis, director general de Yamaha competició, ha assenyalat en una nota emesa per la marca: “A Assen, Yamaha i Viñales ja van anunciar la decisió mútua d’escurçar el seu programa original 2021-2022 i acabar la seva relació a finals del 2021. Tant el pilot com l’equip es van comprometre a continuar fins al final de l’actual temporada, amb l’equip garantint tot el seu suport i el pilot donant el seu màxim esforç perquè poguéssim acabar el projecte”. Lin Jarvis ha explicat perquè s’ha trencat ara: “Lamentablement, en la cursa d’Estiria no es va acabar bé i, en conseqüència, després d’una profunda consideració per ambdues parts, es va arribar a la decisió que seria millor per a les dues parts si acabem l’associació abans de temps”.

Per la seva part Maverick Viñales ha explicat: “Després de la nostra decisió a Assen de separar els camins un any abans, també es va decidir completar la temporada actual amb el màxim esforç per les dues parts, però la carrera d’Estíria no va resultar com esperàvem, i lamentablement no va acabar bé.” L’empordanès també ha manifestat: “Després de considerar-ho detingudament, les dues parts han acordat que el millor seria posar fi a l’associació amb efecte immediat. He d’estar profundament agraït a Yamaha per la gran oportunitat que m’ha brindat i agraït pel suport que m’han donat durant aquests anys i recordaré amb orgull els resultats que hem aconseguit junts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)