MotoGP

El retorn de Maverick

Motociclisme. El rosinc és dinovè en el primer dia d’entrenaments lliures en el GP d’Aragó. Aleix Espargaró, també amb Aprilia, és segon

“No és fàcil i he d’aprendre moltes coses en molt poc temps”, deia Maverick Viñales després de completar amb Aprilia la primera jornada d’entrenaments lliures en el GP d’Aragó, en què l’australià Jack Miller (Ducati) va ser el més ràpid. Marc Márquez (Honda) havia fet el millor temps al matí amb gairebé un segon de marge respecte a la resta, amb 1:48.048, però va ser l’únic que no va rebaixar el seu registre a la tarda i va acabar vuitè després d’una caiguda al revolt d’entrada a la recta de meta. “Ja vaig dir a principi d’any que una cosa era el meu físic i l’altra, la moto. Crec que de mica en mica estem millorant i que en aquest circuit podem fer un bon resultat”, deia el cerverí, vencedor a Aragó en les quatre darreres curses.

Miller seria el més ràpid amb 1:47.613 seguit d’Aleix Espargaró. Cal Crutchlow (Yamaha) va fer el tercer i Maverick Viñales acabava dinovè. “No m’esperava estar més endavant”, reconeixia el rosinc, que exposava: “En un test fas voltes, pares, poses pneumàtic nou, fas més voltes, millores aquell segon, t’hi quedes, poses una altra goma i tornes a millorar... i arribes abans al límit. Però amb 40 minuts més uns altres 40 és més complicat i encara em falta molt i molt a la pista.”

L’australià Remy Gardner (Kalex) i el turc Denis Öncü (KTM) van ser els més ràpids del dia en Moto 2 i Moto 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)