MotoGP

Ducati domina la qualificació de MotoGP amb Bagnaia fent la ‘pole’

Marc Márquez sortirà des de la quarta posició en el GP d’Aragó

Les dues Ducati oficials han ocupat les dues primeres posicions de la qualificació de MotoGP en el GP d’Aragó. Francesco Bagnaia ha fet la posició preferent amb un nou rècord absolut en el circuit de MotorLand d’1:46.322. L’italià ha superat per tres dècimes (0.366) el seu company d’equip l’australià Jack Miller. Francesco Bagnaia ha fet la segona pole en la màxima categoria d’aquesta temporada i de la seva carrera. El líder del mundial el francès Fabio Quartararo (Yamaha) ocuparà la tercera posició en la graella després de quedar-se a 0.397 del pilot més ràpid. Marc Márquez (Honda) serà el quart en la sortida després de quedar-se a quatre dècimes del primer. Aleix Espargaró (Aprilia) ha ocupat la sisena posició a cinc dècimes, mentre que Pol Espargaró (Honda) ha acabat vuitè a vuit dècimes.

En la seva estrena amb l’Aprilia Maverick Viñales no ha pogut superar la Q1 i sortirà des de la dinovena posició de la graella. Àlex Márquez (Honda) ocuparà la catorzena, mentre que Àlex Rins (Suzuki) sortirà des de la vintena plaça de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)