MotoGP

El ‘rookie’ Raúl Fernández guanya per cinquena vegada en Moto2

Els catalans Xavi Vierge i Albert Arenas han caigut en les primeres sis voltes del GP d’Aragó

Raúl Fernández (Kalex) ha dominat totalment la cursa en el GP d’Aragó i ha guanyat per cinquena vegada aquesta temporada en Moto2. El madrileny, que debuta a la categoria, va ser operat diumenge passat d’un dit de la mà dreta i ha aguantat el dolor fins a sumar una nova victòria. Raúl Fernández s’ha escapat en la cinquena volta i s’ha imposat amb gairebé set segons de marge respecte al seu company d’equip, l’australià Remmy Gardner, que és el líder del mundial.

En l’inici de la prova, l’anglès Sam Lowes, que sortia des de la pole, ha intentat seguir al madrileny, però ha caigut a nou voltes del final quan anava segon. Els dos catalans de la categoria, Xavi Vierge (Kalex) i Albert Arenas (Boscoscuro), han caigut en les primeres sis voltes. El pilot de Castellbisbal ho ha fet en la quarta volta quan ocupava l’onzena posició. El gironí, que sortia sisè el millor resultat en una qualificació aquest any, ha anat perdent posicions poc a poc i era vuitè quan ha caigut en la sisena volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)