Superbikes

Razgatlioglu marca el millor registre en els entrenaments lliures de l’Hyundai N Catalunya Round

El pilot turc, líder del mundial de Superbike, ha superat per 50 mil·lèsimes de diferència al nord-irlandès Jonathan Rea

El pilot turc Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK), líder del mundial de Superbike, ha tancat la jornada d’entrenaments lliures al Circuit de Barcelona-Catalunya amb el millor registre (1:42.369), amb només 50 mil·lèsimes de diferència respecte de l’hexacampió de l’especialitat, el nord-irlandès Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK). Razgatlioglu i Rea, doncs, viuran demà un nou capítol de la seva rivalitat tant en la Superpole (11.10h) com en la primera cursa de l’Hyundai N Catalunya Round (15.15 h). En tot cas, la igualat és màxima, amb catorze pilots separats per només un segon de marge. Entre aquests, destaca l’empordanès Isaac Viñales (ORELAC Racing VerdNatura), dotzè gràcies al seu registre en la primera sessió (1:43.182).

Els entrenaments de Supersport 300 han estat marcats per la caiguda de la murciana Ana Carrasco (Provet Kawasaki), que ha perdut el control de la Ninja 400 en la corba P del traçat. La moto ha quedat al mig de la pista i ha provocat la posterior caiguda del jove madrileny Adrián Huertas (MTM Kawasaki), que no ha pogut evitar passar per sobre de la muntura. L’incident ha obligat ha exhibir les banderes vermelles. Tot i l’aparatositat del xoc, els dos pilots s’han escapat de l’accident aparentment sense lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)