MotoGP

Cinquena posició preferent de l’any de Fernández en Moto2

Vierge sortirà des de la setena posició en el GP de San Marino

Per cinquena vegada aquesta temporada el madrileny Raúl Fernández (Kalex), debutant a la categoria, ha fet la posició preferent en Moto2. Ha marcat un temps d’1:36.264 i ha superat per tres dècimes i mitja (0.351) a l’altre rei de les poles l’anglès Sam Lowes (Kalex) que també ha sortit primer d’un gran premi en cinc ocasions. El líder del mundial, l’australià Remmy Gardner (Kalex), sortirà des de la quarta posició.

Xavi Vierge (Kalex) ha acabat la qualificació com el setè més ràpid a més de sis dècimes (0.664) de la posició preferent. Albert Arenas (Boscoscuro) no ha tingut un dia gens bo i en la tercera sessió d’entrenaments lliures del matí ha caigut en dues ocasions i no ha pogut estar entre els catorze millors temps que han passat a disputar la Q2. El gironí ha disputat la Q1 i no ha pogut estar entre els quatre que han passat a la Q2 i sortirà el 26è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)