Superbikes

Redding guanya la primera cursa a Catalunya i Rea recupera el lideratge del mundial de Superbike

La prova ha estat marcada per la pluja i Razgatlioglu ha hagut d’abandonar per una avaria elèctrica quan comandava la cursa a set voltes del final

El britànic Scott Redding (Aruba.it Racing Ducati) ha aconseguit la victòria en la primera cursa del mundial de Superbike del Hyundai N Catalunya Round, que s’ha disputat a Montmeló sota la pluja i ha tingut moltes alternatives. El turc Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK), líder del campionat, ha hagut d’abandonar per culpa d’una avaria elèctrica quan dominava la prova a set voltes del final. Amb la retirada del pilot de Yamaha, el nord-irlandès Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) n’ha tingut prou amb el quart lloc per recuperar la primera posició de la general. En espera de les dues curses de demà Rea encapçala el campionat amb 376 punts, seguit per Razgatlioglu (370) i per Redding (323), que no es vol despenjar de la pugna pel títol. L’empordanès Isaac Viñales (Orelac Racing VerdNatura) ha ocupat el catorzè lloc i es manté en la dissetena posició del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)