Més motor

Palou sortirà quart a Laguna Seca, per davant del seu rival pel títol de l’IndyCar

Àlex Palou ocuparà la quarta posició en la graella de sortida del GP de Monterey que es disputa en el circuit de Laguna Seca. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, de l’equip Chip Ganassi Racing, ha quedat per davant del seu principal rival en la lluita pel títol, el mexicà Pato O’Ward que ocuparà la sisena posició. Han sigut els dos pilots dels cinc que encara aspiren al títol que han estat en la ronda final de classificació dels sis més ràpids. El tercer de la general, el nord-americà Josef Newgarden sortirà en el lloc disset. Els altres dos aspirants al títol són el neozelandès Scott Dixon i el suec Marcus Ericsson, companys d’equip d’Àlex Palou, i que ocuparan els llocs vuitè i setè respectivament.

Aquesta és la penúltima cursa del campionat de l’IndyCar i el pilot català té 25 punts de marge sobre el mexicà i 34 respecte Newgarden. Àlex Palou va recuperar el lideratge en la darrera cursa, que va guanyar, i intentarà mantenir aquesta primera posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)