Superbikes

Rinaldi s’imposa en la segona cursa de Superbike al Circuit de Catalunya

L’italià culmina un gran cap de setmana per a Ducati en un campionat més igualat que mai, amb el turc Razgatlioglu amb un punt més (399 i 398) que el nord-irlandès Rea

L’italià Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing Ducati) s’ha imposat en la segona cursa del Hyundai N Catalunya Round en un mundial de Superbike més igualat que mai. El turc Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx) ha estat segon i recupera el lideratge del campionat per un únic punt de diferència (399 i 398) respecte del nord-irlandès Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team), que no ha pogut passar del sisè lloc. El tercer en discòrdia ha estat el britànic Scott Redding, que ha completat el bon cap de setmana per Ducati amb el tercer graó del podi i es referma com el tercer pilot del mundial (339).

L’inici de la cursa ha estat convuls, ja que tot just en la segona volta Tom Sykes (BMW Motorrad) ha patit un accident amb Lucas Mahias (Kawasaki Puccetti) i ha hagut de ser atès sobre la mateixa pista. Sykes ha patit una contusió al cap, però no ha perdut la consciència. Bandera vermella i cursa reprogramada a 19 voltes.

Al matí, en la cursa de superpole, que també s’ha vist reduïda a cinc voltes per una bandera vermella, ha triomfat Rea per davant de Razgatlioglu en un capítol més de la pugna entre aquests dos pilots. Scott Redding, el vencedor de la cursa de dissabte, ha anat a parar a la grava per evitar una col·lisió i al final ha quedat endarrerit a la quinzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)