Fórmula 1

Mercedes domina els entrenaments del GP de Rússia i Verstappen iniciarà la cursa últim

Bottas fa el millor temps i el neerlandès canvia el motor i serà penalitzat en la sortida

Els dos pilots de Mercedes, Valtteri Bottas i Lewis Hamilton, han dominat les dues primeres sessions d’entrenaments lliures del GP de Rússia en el que el líder del mundial, Max Verstappen, sortirà des del darrera de la graella. El neerlandès de Red Bull ha canviat tota la unitat de potència, i ha estat sancionat amb sortir des del darrera. Ja tenia una sanció de tres posicions que venia per l’incident amb Lewis Hamiolton del darrer gran premi. També s’ha canviat el motor al Ferrari de Charles Leclerc i també sortirà des del fons de la graella.

El fines Valtteri Bottas ha sigut el més ràpid tant en la primera com en la segona sessió d’entrenaments lliures i ha fet un millor temps d’1:33.593, superant per 44 mil·lèsimes al seu company Lewis Hamilton. Max Verstappen ha fet el sisè registre a més d’un segon (1.028), mentre que Carlos Sainz (Ferrari) ha fet el setè temps a 1.085 i Fernando Alonso (Alpine) el vuitè a 1.169. Per la jornada de demà amb la qualificació hi ha previsió de forta pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)