Fórmula 1

La pluja fa una treva i Norris sortirà primer en el GP de Rússia, amb Sainz segon

Hamilton fa el quart temps, i Verstappen, sancionat pel canvi de motor, ocuparà l’últim lloc de la graella a Sotxi

La pluja ha donat una treva als pilots en el GP de Rússia i han pogut disputar la qualificació, tot i que ho han fet sobre una pista mullada que s’ha anat assecant poc a poc. La posició preferent ha sigut per Lando Norris (McLaren), la primera de la seva carrera, mentre que Carlos Sainz (Ferrari) ha acabat segon i George Russell i el seu sorprenent Williams, tercer.

Lewis Hamilton (Mercedes) només sortirà des de la quarta posició després de topar amb el mur a l’entrar al box per fer l’últim canvi de pneumàtics i trencar l’aleró davanter. A més en l’últim intent per fer la volta ràpida s’ha sortit de la pista.

El líder del mundial, Max Verstappen (Red Bull), sortirà des de l’última posició de la graella. En la jornada de divendres va canviar el motor i ha estat sancionat. Per això només ha sortit un moment a la pista en la Q1 i no ha marcat cap temps perquè no li servia de res i no volia prendre riscos. Charles Leclerc (Ferrari) ha fet el mateix en la Q2 perquè també va canviar la unitat de potència i estarà al davant del neerlandès. Al matí el fort aiguat que ha caigut en el circuit de Sotxi ha suspès els tercers entrenaments lliures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)